www.afsca.be       FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL



Startpagina > Een opleiding volgen
Een opleiding volgen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 28.05.2020

Als gevolg van huidige situatie in verband met Covid-19 en de maatregelen die door de regering werden genomen, werken we aan alternatieven voor onze opleidingen die in een zaal doorgaan. We annuleren deze opleidingen tot nader order.
Ons team werkt momenteel aan andere trainingsmogelijkheden, zoals videoconferenties of webinars.
Wij raden u aan om regelmatig onze website te raadplegen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Je ontvangt deze informatie ook via onze nieuwsbrief "horeca en gemeenschapskeukens".

Dank u voor uw begrip,
zorg voor jezelf,
het opleidingsteam.


De voorlichtings- en begeleidingscel van het FAVV organiseert heel wat opleidingen om professionelen concreet te helpen op het terrein met betrekking tot voedselveiligheid, hygiëne en autocontrole.
Preventie, sensibilisering en voorlichting vormen immers enkele van de belangrijkste opdrachten van het FAVV.
Aarzel dus niet om u in te schrijven voor een (of meerdere) van de hierna vermelde opleidingen.

Deze opleidingen zijn gratis.

Opleidingen voor de sectoren business to consumer:
        - Opleiding in het kader van een administratieve boete
        - Hygiëne en autocontrole in de gemeenschapskeuken
        - Hygiëne en autocontrole voor de sector B2C
        - Schoolkeukens

Opleidingen voor de sectoren business to business:
        - Etikettering van artisanale producten

U vertegenwoordigt een beroepsorganisatie, een groepering van producenten,... en u plant de organisatie van een opleiding door de voorlichtings- en begeleidingscel voor (een aanzienlijk aantal van) uw leden ? Dan kan u uw aanvraag indienen via het on line aanvraagformulier voor een « Gepersonaliseerde opleiding of -conferentie » of u kan ons secretariaat contacteren.
   
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur)
Fax: 02 211 82 15