WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL EN




  Persberichten Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 05.12.2019

04/12/2019
Grote belangstelling voor het jaarlijks symposium van het Wetenschappelijk Comité ingesteld bij het Voedselagentschap

   
29/11/2019
Symposium van het Wetenschappelijk Comité ingesteld bij het Voedselagentschap: “Veranderende consumptiepatronen: wat met de voedselveiligheid?”
   
03/12/2018
Symposium van het Wetenschappelijk Comité van het Voedselagentschap: “Big Data in the Food Chain: the un(der)explored goldmine?”
   
14/11/2018
Persbericht betreffende het sneladvies 16-2018 over de risico’s op verspreiding van het Afrikaanse varkenspestvirus
   
27/01/2017
Installatie van een vernieuwd Wetenschappelijk Comité bij het FAVV
   
25/11/2016
Symposium van het Wetenschappelijk Comité van het Voedselagentschap: “Voedselveiligheid binnen een duurzame voedselketen”
   
07/03/2016
Symposium van het Wetenschappelijk Comité van het Voedselagentschap: “Trend watching and food safety control”
   
07/12/2015
Persbericht betreffende het advies 18-2015
De lange termijn blootstelling van de Belgische consument aan residuen van gewasbeschermingsmiddelen door het eten van fruit en rauwe groenten is laag.
   
23/11/2015
Symposium van het Wetenschappelijk Comité van het Voedselagentschap: "Trend watching and food safety control" (Uitgesteld tot 11 maart 2016 - Zie persbericht van 07/03/2016)
   
23/03/2015
Risico’s bij consumptie van rauwmelkse zuivelproducten
   
27/10/2014
Bericht van de Hoge Gezondheidsraad en van het Wetenschappelijk Comité van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) : Insecten op je bord: hoe veilig is dit? (PDF)
   
23/05/2012
Bericht van de Hoge Gezondheidsraad en van het Wetenschappelijk Comité van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) : alles weten over zout (PDF)
 
   
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.